Brød

Det finnes ingen lettvint veg til godt bakverk.

Ludvig Holberg sa - "det er ingenting jag kan ergra mer mer over enn å se god mat ille tillaget"

 
strek2
Gjennom generasjoner har vi vært trofaste mot ett viktig prinsipp: alltid gi bakverket den tiden det trenger for å få det mest velsmakende resultatet. Eller sagt på en annen måte: tiden er den viktigste ingrediensen for å få godt bakverk.

Vi har tatt vare på det beste fra gamle baketradisjoner, og arbeider etter gamle metoder. Vi bløtlegger korn, bruker surdeig og hever brøddeigene over lang tid for å få fram den gode smaken.

Hjertet i bakeriet er den store steinovnen. Ovnene ble bygget som en del av bygget i 1913 og består av 3 etasjer. Hver etasje er ca 6kvm dekket og har plass til ca 100 brød hvis de stekes rett på steinen.
Følg oss:
Send e-post!
Magasin BLAA
Stavanger
Tlf. 51 52 17 10
 
Åpent: 
Hverdag: 10.00 - 20.00 
Lørdag: 10.00 - 18.00
Nygaten 24 
Stavanger
Tlf. 51 52 17 10
 
Åpent: 
Hverdag: 08.30 - 17.00 
Lørdag: 09.00 - 16.00
 
Muségaten 46
Stavanger
Tlf. 51 52 17 10

Åpent:
Hverdag: 07.00 - 17.00
Lørdag: 08.00 - 14.00

Utsalg
Vaaland Dampbakeri og Conditori
footerstrek2